zd

Jieun Kahirupan Anjeun Leuwih Gampang Ku Korsi Roda Daya

  • Konsentrasi Tinggi Portabel Oksigén Concentrator Modél: Y-11

    Konsentrasi Tinggi Portabel Oksigén Concentrator Modél: Y-11

    1.With-kualitas luhur ayakan molekular

    2.Light & leutik, portabel ngagunakeun

    3.Nfungsi ebulizingispilihan

    4.layar toél LED, operasi jelas tur gampang

    5.Adjustablerentang aliran 1-7L

    5.Low noise, ramah-pamaké, produk idéal pikeun pamakéan rumah tangga

  • Modél generator oksigén portabel purity tinggi: Y-12

    Modél generator oksigén portabel purity tinggi: Y-12

    1.-kualitas luhur ayakan molekular

    2.Light & leutik, portabel ngagunakeun

    kualitas 3.Stable pikeun produksi masal

    4.fungsi Nebulization pikeun pilihan Anjeun

    layar toél 5.LED kalawan rentang aliran 7L low

    6.Low noise, ramah-pamaké, produk idéal pikeun pamakéan rumah tangga

  • 10L modél generator oksigén médis: Y-ZY10B

    10L modél generator oksigén médis: Y-ZY10B

    Desain 1.New kalawan roda on handap, merenah pikeun pindah

    2.-kualitas luhur ayakan molekular

    3.Professional pikeun pamakéan médis sarta rumah tangga

    konsentrasi oksigén 4.High tur stabil

  • Kabayang pungkur drive Power mantuan Modél korsi roda: YHW-001A

    Kabayang pungkur drive Power mantuan Modél korsi roda: YHW-001A

    1.Economically lumaku modél korsi kakuatan

    bahan 2.Special: Pigura Steel, Aluminium alloy kabayang hub, stabilitas High

    3. Default wates Speed ​​6km / h.

    4.Flexibility: Armrest jeung footrest anu pisah, péngkolan lemes, Speed ​​adjustable

    5.Sakabeh korsi roda bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    6.Multifungsi: modeu listrik, Sistim putus calakan Kasalametan, controller konfigurasi baku

    7.Sunken korsi, spasi badag pikeun diuk

  • Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

    Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

    1.Kualitas luhur baja karbon korsi roda listrik

    2.Big kabayang pungkur 24inch, stabilitas High

    3. Armrest na footrest anu pisah

    4.Flexible péngkolan, Speed ​​adjustable

    5.Sakabeh korsi roda bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    modeu 6.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller Smart

    7.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    8.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    9. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

  • Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

    Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

    1. Kabayang hareup motorized, gampang balik ngaliwatan curbs na nabrak nepi ka 2 inci.

    2.Flexible péngkolan, korsi roda kakuatan sampurna pikeun pamakéan indoor

    3.Special bahan: pigura Steel, Magnésium-aluminium alloy kabayang hub

    4.The korsi kakuatan bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    modeu 5.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller konfigurasi baku

    6.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    7.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    8. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

  • Korsi Roda Otomatis Reclining kalawan model backrest High: YHW-001D

    Korsi Roda Otomatis Reclining kalawan model backrest High: YHW-001D

    1.Foldable Reclining korsi roda listrik kalawan kadali jauh

    2.Automatic kontrol backrest bohong na footrest luhur jeung ka handap

    3. Nyaman: Thickened breathable tur nyaman cushion korsi, Ngalegaan backrest, spasi gedé pikeun diuk

    4.Park mantuan kalawan manual kontrol uas pikeun rem ban

    5.Smart controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi sénsitip

    6.Manual jeung mode listrik switching bébas

    7. Ban padet PU pilihan jeung ban Inflatable

    8.Both sisi armrests anu pisah

    9.Rear kabayang shock absorbers, stabilitas tinggi.

  • Modél motor Korsi Roda Listrik Portabel Klasik: YHW-001E

    Modél motor Korsi Roda Listrik Portabel Klasik: YHW-001E

    1.Classic sarta ékonomis lumaku korsi roda kakuatan

    2.Manual jeung Electric Dual mode, switching gampang

    3.Material: Pigura baja, Magnésium-aluminium alloy kabayang hub

    modeu 4.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller Smart

    5.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    6.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    7. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

    8.Removable suku sésana, merenah pikeun transportasi

    9.Streamline design, stabilitas High

  • Pareum jalan modél korsi roda kakuatan tinggi: YHW-65S

    Pareum jalan modél korsi roda kakuatan tinggi: YHW-65S

    kontrol 1.Automatic pikeun backrest, korsi jeung footrest nu.

    2.Kualitas luhur cacing motor dijieun di Taiwan,kalawan ukuran leutik tapi kakuatan kuat.

    3. Nyaman kaluar jalan nyetir kalayan 4 sét hareup jeung pungkur shock absorbers.

    rentang nyetir 4.Longer kalawan kapasitas batré badag

    5.Smart CURTIS controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi sénsitip.

    6.LED hareup jeung lampu pungkur jeung lampu péngkolan, caang jeung jarak visual panjang

    7.Aviation bahan alloy aluminium, kalawan kapasitas loading 180KG.

    8.Both sisi armrests bisa naek nepi, gampang pikeun meunangkeun asup jeung kaluar.

  • maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

    maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

    1.Only 27KG Lightweight modél korsi roda listrik

    2.Large Kapasitas Batre Litium pikeun rentang panjang

    3.Manual jeung Electric Mode switching

    4.Intelligent éléktromagnétik marake

    5. Roda padet

    6.High kualitas tube buleud terpadu aluminium Alloy pigura

    7. Gampang tilepan jeung hiji leungeun dina 2 detik

    8. Madu sisir ban na nirkabel jauh controller nu pilihan pikeun pilihan Anjeun

  • Sawawa beca Portabel tilepan Modél mobilitas Scooter: YHW-48350

    Sawawa beca Portabel tilepan Modél mobilitas Scooter: YHW-48350

    1. 48V350W Rear hubmotor

    2. Max speed 25km / h.

    3. Lampu LED dikawasa ku konci kalayan rupa-rupa pangaruh cahaya

    4. korsi nu dirancang nurutkeun ergonomics, elastis sareng nyaman

    5. Kantong neundeun di tukang korsi

    5. Dua jenis ban pikeun pilihan, duanana anti dieunakeun, anti ledakan jeung anti maké.

    6. kualitas luhur e-rem na hidrolik e-marake sensor pikeun pilihan;Anjeun tiasa nyimpen rem aslina lamun milih sensor marake

  • 3 Roda Handicap Scooters pikeun manula modél: YHW-36300

    3 Roda Handicap Scooters pikeun manula modél: YHW-36300

    1. 36V 300W Rear hub motor

    2. Max speed 15km / h.

    3. Hareup Tarik Rod merenah pikeun narik Scooter nalika narilep.

    4. Desain korsi ergonomis, bantal nyaman

    5. Reflective ban pungkur nalika nyetir peuting, pikeun mastikeun kaamanan.

    6. LED Light Cahya caang kalawan rentang lega.

    7. Footstep Nyaman, Gampang ngalipet.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2