. Cina Konsentrasi Tinggi Portabel Oksigén Concentrator Modél: Y-11 Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

Konsentrasi Tinggi Portabel Oksigén Concentrator Modél: Y-11

Konsentrasi Tinggi Portabel Oksigén Concentrator Modél: Y-11

Katerangan pondok:

1.With-kualitas luhur ayakan molekular

2.Light & leutik, portabel ngagunakeun

3.Nfungsi ebulizingispilihan

4.layar toél LED, operasi jelas tur gampang

5.Adjustablerentang aliran 1-7L

5.Low noise, ramah-pamaké, produk idéal pikeun pamakéan rumah tangga


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Generasi anyar generator oksigén nyayogikeun anjeun pangalaman inhalasi oksigén anu séhat.

Parameter

Nomer modél Y-11
Rentang Aliran 1-7L
Konsentrasi Oksigén 90%±3%
Geuning <60dB(A)
Pompa hawa 120W
Ayakan molekular Saringan Molekul Impor
Waktu gawé minimum > 30 mnt
Controller Kalawan nyoplokkeun controller
Rentang tekanan atmosfir 860hPa- 1060hPa
Ukuran produk 230 * 230 * 340 mm
Ukuran karton 550 * 550 * 450mm
NW/GW 20/26 KGS

Struktur

001
001(2)

Rincian

002
003
004
005
006

Bungkusan

Produk bungkusan nurutkeun sarat ékspor ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

1

FAQ

Q: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

A: korsi roda listrik, korsi roda kakuatan, mobilitas Scooter, mesin Oksigén, sarta alat médis séjén.

Q: Naon waktu pangiriman pikeun sampel jeung produksi masal?

A: 3-5 poé pikeun sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal.

Q: Naon istilah pembayaran pikeun produksi masal?

A: 30% T / T sateuacanna, Kasaimbangan Sateuacan kiriman.

Q: Dupi sampel bébas sadia?

A: Sadaya sampel nu boga muatan dina first time.sample fee bisa refunded dina urutan massa.

Q: Naon diskon mungkin?

A: Harga bakal potongan gumantung kana jéntré anjeun, sarta harga urang téh negotiable gumantung kana sarat anjeun, pakét, tanggal pangiriman, kuantitas, jsb.

Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa saatos penjualan?

A: Urang nyadiakeun jaminan 1 taun.Dina sataun saatos ngagaleuh, upami produkna nyalira gaduh masalah kualitas, kami bakal nyayogikeun bagian gratis sareng petunjuk saatos penjualan.

Q: Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, 100% diuji saméméh pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras: