. Cina maskapai design Anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005 Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

Katerangan pondok:

1.Only 27KG Lightweight modél korsi roda listrik

2.Large Kapasitas Batre Litium pikeun rentang panjang

3.Manual jeung Electric Mode switching

4.Intelligent éléktromagnétik marake

5. Roda padet

6.High kualitas tube buleud terpadu aluminium Alloy pigura

7. Gampang tilepan jeung hiji leungeun dina 2 detik

8. Madu sisir ban na nirkabel jauh controller nu pilihan pikeun pilihan Anjeun


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

1. Pikeun cacad, gering, manula jeung infirm kalawan kasulitan teu leuwih ti 120kg iwal jalma anu lingkungan nyetir teu bisa judged.
2. Modél ieu bisa dipaké pikeun indoor atanapi outdoor perjalanan jarak pondok,
3. Ngan mawa hiji jalma.
4. Taya nyetir di jalur motor.

Parameter

Nomer modél YHW-T005
Pigura alumunium
Daya Motor 24V / 300W * 2pcs Sikat Motor
Batré Litium 24v12Ah
Ban Ban ukuran 8" & 12"
Beban Max 120KG
Laju 6 KM/H 6 gear
Rentang 25-30 KM
Gemblengna Width 63 cm
Gemblengna Panjang 93 cm
Gemblengna Jangkungna 96 cm
Lebar ngalipet 38 cm
Lebar korsi 45 cm
Jangkungna korsi 50 cm
Jero korsi 43 cm
Jangkungna sandaran 42 cm
Ukuran karton: 90*60*40CM
NW/GW: 27/30 KGS
20FT: 120pcs 40HQ:300pcs

Struktur

YHW-T005-001

Rincian

YHW-T005-002
YHW-T005-003
YHW-T005-004
YHW-T005-005
YHW-T005-006
YHW-T005-008
YHW-T005-010
YHW-T005-007
YHW-T005-009
YHW-T005-011

  • saméméhna:
  • Teras: