zd

Jieun Kahirupan Anjeun Leuwih Gampang Ku Korsi Roda Daya

  • Kabayang pungkur drive Power mantuan Modél korsi roda: YHW-001A

    Kabayang pungkur drive Power mantuan Modél korsi roda: YHW-001A

    1.Economically lumaku modél korsi kakuatan

    bahan 2.Special: Pigura Steel, Aluminium alloy kabayang hub, stabilitas High

    3. Default wates Speed ​​6km / h.

    4.Flexibility: Armrest jeung footrest anu pisah, péngkolan lemes, Speed ​​adjustable

    5.Sakabeh korsi roda bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    6.Multifungsi: modeu listrik, Sistim putus calakan Kasalametan, controller konfigurasi baku

    7.Sunken korsi, spasi badag pikeun diuk

  • Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

    Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

    1.Kualitas luhur baja karbon korsi roda listrik

    2.Big kabayang pungkur 24inch, stabilitas High

    3. Armrest na footrest anu pisah

    4.Flexible péngkolan, Speed ​​adjustable

    5.Sakabeh korsi roda bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    modeu 6.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller Smart

    7.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    8.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    9. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

  • Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

    Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

    1. Kabayang hareup motorized, gampang balik ngaliwatan curbs na nabrak nepi ka 2 inci.

    2.Flexible péngkolan, korsi roda kakuatan sampurna pikeun pamakéan indoor

    3.Special bahan: pigura Steel, Magnésium-aluminium alloy kabayang hub

    4.The korsi kakuatan bisa narilep tur ditarik nepi gancang

    modeu 5.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller konfigurasi baku

    6.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    7.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    8. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

  • Korsi Roda Otomatis Reclining kalawan model backrest High: YHW-001D

    Korsi Roda Otomatis Reclining kalawan model backrest High: YHW-001D

    1.Foldable Reclining korsi roda listrik kalawan kadali jauh

    2.Automatic kontrol backrest bohong na footrest luhur jeung ka handap

    3. Nyaman: Thickened breathable tur nyaman cushion korsi, Ngalegaan backrest, spasi gedé pikeun diuk

    4.Park mantuan kalawan manual kontrol uas pikeun rem ban

    5.Smart controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi sénsitip

    6.Manual jeung mode listrik switching bébas

    7. Ban padet PU pilihan jeung ban Inflatable

    8.Both sisi armrests anu pisah

    9.Rear kabayang shock absorbers, stabilitas tinggi.

  • Modél motor Korsi Roda Listrik Portabel Klasik: YHW-001E

    Modél motor Korsi Roda Listrik Portabel Klasik: YHW-001E

    1.Classic sarta ékonomis lumaku korsi roda kakuatan

    2.Manual jeung Electric Dual mode, switching gampang

    3.Material: Pigura baja, Magnésium-aluminium alloy kabayang hub

    modeu 4.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller Smart

    5.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

    6.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    7. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

    8.Removable suku sésana, merenah pikeun transportasi

    9.Streamline design, stabilitas High

  • Pareum jalan modél korsi roda kakuatan tinggi: YHW-65S

    Pareum jalan modél korsi roda kakuatan tinggi: YHW-65S

    kontrol 1.Automatic pikeun backrest, korsi jeung footrest nu.

    2.Kualitas luhur cacing motor dijieun di Taiwan,kalawan ukuran leutik tapi kakuatan kuat.

    3. Nyaman kaluar jalan nyetir kalayan 4 sét hareup jeung pungkur shock absorbers.

    rentang nyetir 4.Longer kalawan kapasitas batré badag

    5.Smart CURTIS controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi sénsitip.

    6.LED hareup jeung lampu pungkur jeung lampu péngkolan, caang jeung jarak visual panjang

    7.Aviation bahan alloy aluminium, kalawan kapasitas loading 180KG.

    8.Both sisi armrests bisa naek nepi, gampang pikeun meunangkeun asup jeung kaluar.

  • maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

    maskapai design anyar diwenangkeun Alloy kakuatan korsi roda Modél: YHW-T005

    1.Only 27KG Lightweight modél korsi roda listrik

    2.Large Kapasitas Batre Litium pikeun rentang panjang

    3.Manual jeung Electric Mode switching

    4.Intelligent éléktromagnétik marake

    5. Roda padet

    6.High kualitas tube buleud terpadu aluminium Alloy pigura

    7. Gampang tilepan jeung hiji leungeun dina 2 detik

    8. Madu sisir ban na nirkabel jauh controller nu pilihan pikeun pilihan Anjeun

  • Korsi Roda Bermotor sareng modél sandaran luhur: YHW-001D-1

    Korsi Roda Bermotor sareng modél sandaran luhur: YHW-001D-1

    1. Thickened breathable tur nyaman cushion

    2.Park mantuan kalawan manual kontrol uas pikeun rem ban.

    3.Smart controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi basajan.

    4.Manually ngadalikeun backrest bohong na footrest luhur jeung ka handap.

    5.Manual jeung mode listrik switching bébas.

    6. Ban padet PU pilihan jeung ban Inflatable.

    7.Both sisi armrests bisa diangkat nepi, merenah pikeun dining jeung meunang atawa mareuman korsi roda.

  • Tilepan Eelectric korsi roda modél klasik: YHW-001A-1

    Tilepan Eelectric korsi roda modél klasik: YHW-001A-1

    Modél 1.Economic pikeun pamakéan umum

    2.Park mantuan, sacara manual ngadalikeun rem kabayang.

    3.Multifunctional universal controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi gampang.

    4.Rotatable suku sésana, dina garis kalawan desain arc awak manusa, leuwih nyaman diuk na ngajalankeun.

    5.Manual jeung mode listrik switching bébas

    6.With breathable bolong lawon cushion

    7.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

    8. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

    9. The armrests dina dua sisi bisa diangkat nepi, merenah pikeun dining jeung meunang atawa mareuman korsi roda.

  • Dijual panas Amazon korsi roda listrik ringan pikeun manula sareng model cacad:YHW-T003

    Dijual panas Amazon korsi roda listrik ringan pikeun manula sareng model cacad:YHW-T003

    sudut deui 1.Comfortable ngajaga tulang tonggong

    2.Both sisi armrest flip up design pikeun aksés gampang

    3.Adjustable gradién anti titling design kabayang

    4.Adjustable jangkungna backrest pikeun jangkung béda

    5.High kakuatan pigura alloy aluminium

    6.Front jeung pungkur kabayang shock absorbers nyieun numpak leuwih nyaman