. Budaya Perusahaan - Yongkang Youha Electric Appliance Co., Ltd.
zd

Jieun Kahirupan Anjeun Leuwih Gampang Ku Korsi Roda Daya

Niley Perusahaan

I. Gotong royong: Gawé babarengan, ulah silih asuh

A. Ngaberdayakeun batur.
B. Alus dina gawé babarengan, ningali hal teu jalma.
C. Ulah ngantep batur sakelompok turun.

II.Acme: Henteu aya anu kadua, ngan anu kahiji

A.Buka peta lengkep, pinter diajar.
B. kinerja pangalusna dinten ieu paménta panghandapna isukan.
C. Samentawis aya harepan, tong nyerah.

III.Robah: Nangkeup robah, hijina konstanta robah

A.Use pangabisa anjeun pikeun adaptasi jeung robah, teu nolak.
B. Buka jeung ngadegkeun métode jeung gagasan anyar.
C. Robah lain hartina ninggalkeun nu hade, tapi ngaliwat jeung ngagedean nu hade.

IV.Integritas: Jujur jeung amanah, jaga disiplin

A. Satia ka diri sorangan.
B. Janten terbuka kana kritik atanapi saran perbaikan.
C. Refrain ti nyebarkeun informasi unconfirmed.

V. Antusiasme: jasa aktip sarta respon nyugemakeun

A. Hormat batur, tapi ngajaga citra tim jeung Youha sepanjang waktos.
B. Seuri dina keluhan jeung grievances konsumén ', pernah shirk tanggung jawab, sarta aktip nyieun nilai pikeun konsumén iraha wae jeung tempat.
C.Pertimbangkeun masalah tina posisi customer urang, sarta tungtungna ngahontal kapuasan duanana customer jeung pausahaan.
D. Kalawan konsép jasa canggih, nyandak ukuran pelindung.

Misi Perusahaan

Kualitas

Nawarkeun inovatif, produk premium

Palayanan

Aktipkeun konsumén umur gracefully, aman tur mandiri.