. Cina Front kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa modél: YHW-001C Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

Hareup kabayang drive tilepan korsi kakuatan mobilitas for geus dewasa model: YHW-001C

Katerangan pondok:

1. Kabayang hareup motorized, gampang balik ngaliwatan curbs na nabrak nepi ka 2 inci.

2.Flexible péngkolan, korsi roda kakuatan sampurna pikeun pamakéan indoor

3.Special bahan: pigura Steel, Magnésium-aluminium alloy kabayang hub

4.The korsi kakuatan bisa narilep tur ditarik nepi gancang

modeu 5.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller konfigurasi baku

6.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

7.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

8. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Pikeun cacad, gering, manula jeung infirm kalawan kasulitan teu leuwih ti 120kg iwal jalma anu lingkungan nyetir teu bisa judged.

Éta mangrupikeun kendaraan perjalanan jarak pondok anu henteu tiasa nyetir dina jalur motor.

Parameter

Nomer modél YHW-001C
Pigura Baja
Daya Motor 24V / 250W * 2pcs Sikat Motor
Batré Timah-asam 24v12.8Ah
Ban 10 '' & 16 '' PU atanapi Pneumatic Ban
Beban Max 120KG
Laju 6 KM/H
Rentang 15-20 KM
Gemblengna Width 68 cm
Gemblengna Panjang 106,5 cm
Gemblengna Jangkungna 89 cm
Lebar ngalipet 35,5 cm
Lebar korsi 45 cm
Jangkungna korsi 44 cm
Jero korsi 46 cm
Jangkungna sandaran 44 cm
Ukuran karton: 80.5*38*76CM
NW/GW: 45/49KGS
20FT: 110pcs 40HQ:300pcs

Struktur

001

Rincian

003
WechatIMG619

Bungkusan

Produk bungkusan nurutkeun sarat ékspor ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

6
7
8

FAQ

Q: Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?

A: korsi roda listrik, korsi roda kakuatan, mobilitas Scooter, mesin Oksigén, sarta alat médis séjén.

Q: Naon waktu pangiriman pikeun sampel jeung produksi masal?

A: 3-5 poé pikeun sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal.

Q: Naon istilah pembayaran pikeun produksi masal?

A: 30% T / T maju, kasaimbangan Sateuacan kiriman.

Q: Naha anjeun nampi jasa OEM?Naha anjeun tiasa nempatkeun Logo kami dina produk?

A: Wilujeng sumping ka OEM & ODM.Mangga nyadiakeun gambar anjeun sarta spésifikasi lengkep jeung kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel?

A: Urang boga rarancang jeung QC team.Every produk urang téh qualified.Sample urutan téh welcome.Please ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Q: Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, 100% diuji saméméh pangiriman.

Q: Naon diskon mungkin?

A: Harga bakal potongan gumantung kana jéntré anjeun, sarta harga urang téh negotiable gumantung kana sarat anjeun, pakét, tanggal pangiriman, kuantitas, jsb.

Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa saatos penjualan?

A: Urang nyadiakeun jaminan 1 taun.Dina sataun saatos ngagaleuh, upami produkna nyalira gaduh masalah kualitas, kami bakal nyayogikeun bagian gratis sareng petunjuk saatos penjualan.


  • saméméhna:
  • Teras: