. Tembongkeun Bengkel & Alat - Yongkang Youha Electric Appliance Co., Ltd.
zd

Jieun Kahirupan Anjeun Leuwih Gampang Ku Korsi Roda Daya

Bengkel & Tembongkeun Alat

Perusahaan

01
03
02
00

Kantor

Aula Pameran

kantor1
staf-latihan-2
balai paméran1
balai paméran2

Jalur Produksi

Jalur Produksi1
Jalur Produksi2
Jalur Produksi3

Robot Las Arm

Jalur bungkusan otomatis

Robot weldingarm1
Robot weldingarm2
WechatIMG466

Laboratorium

laboratorium1
laboratorium2
laboratorium3
laboratorium4

Nyusun & Pangiriman

Rakit-nu-delivery1
Rakit-nu-delivery1
Ngarakit-nu-delivery2