. Cina tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

Tilepan korsi roda motorized portabel pikeun model cacad: YHW-001B

Katerangan pondok:

1.Kualitas luhur baja karbon korsi roda listrik

2.Big kabayang pungkur 24inch, stabilitas High

3. Armrest na footrest anu pisah

4.Flexible péngkolan, Speed ​​adjustable

5.Sakabeh korsi roda bisa narilep tur ditarik nepi gancang

modeu 6.Electric, Sistim putus calakan Kasalametan, controller Smart

7.With breathable bolong lawon cushion, korsi sunken, spasi badag pikeun diuk

8.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

9. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Pikeun cacad, gering, manula jeung infirm kalawan kasulitan teu leuwih ti 120kg iwal jalma anu lingkungan nyetir teu bisa judged.

Éta mangrupikeun kendaraan perjalanan jarak pondok anu henteu tiasa nyetir dina jalur motor.

 

Parameter

Nomer modél YHW-001B
Pigura Baja
Daya Motor 24V / 250W * 2pcs Sikat Motor
Batré Timah-asam 24v12.8Ah
Ban 10 '' & 24 '' PU atanapi Pneumatic Ban
Beban Max 120KG
Laju 6 KM/H
Rentang 15-20 KM
Gemblengna Width 68,5 cm
Gemblengna Panjang 117,5 cm
Gemblengna Jangkungna 91 cm
Lebar ngalipet 35,5 cm
Lebar korsi 45 cm
Jangkungna korsi 44 cm
Jero korsi 46 cm
Jangkungna sandaran 44 cm
Ukuran karton: 90.5*38*76CM
NW/GW: 45/49KGS
20FT: 100pcs 40HQ:275pcs

Struktur

001

Rincian

002
003
004
005
006

Bungkusan

Produk bungkusan nurutkeun sarat ékspor ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

6
7
8

FAQ

Q: Dupi anjeun produsén?

A: Sumuhun, urang téh manufacturer.We a R & D jeung departemén produksi, pagawe terampil sarta inspectors.And kami ngabagéakeun anjeun datangna sarta didatangan iraha wae, urang bisa némbongkeun Anjeun unggal prosedur produksi.

Q: Naon waktu pangiriman pikeun sampel jeung produksi masal?

A: 3-5 poé pikeun sampel, 15-25 poé pikeun produksi masal.

Q: Naon istilah pembayaran pikeun produksi masal?

A: 30% T / T sateuacanna, Kasaimbangan Sateuacan kiriman.

Q: Naha anjeun nampi jasa OEM?Naha anjeun tiasa nempatkeun Logo kami dina produk?

A: Wilujeng sumping ka OEM & ODM.Mangga nyadiakeun gambar anjeun sarta spésifikasi lengkep jeung kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

Q: Dupi abdi gaduh urutan sampel?

A: Urang boga rarancang jeung QC team.Every produk urang téh qualified.Sample urutan téh welcome.Please ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Q: Naon diskon mungkin?

A: Harga bakal potongan gumantung kana jéntré anjeun, sarta harga urang téh negotiable gumantung kana sarat anjeun, pakét, tanggal pangiriman, kuantitas, jsb.

Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa saatos penjualan?

A: Urang nyadiakeun jaminan 1 taun.Dina sataun saatos ngagaleuh, upami produkna nyalira gaduh masalah kualitas, kami bakal nyayogikeun bagian gratis sareng petunjuk saatos penjualan.Ogé ngahubungan kami lamun leuwih ti 1year, kami nyadiakeun rojongan teknis na ngungkulan.

Q: Aya jasa deui?

A: Kami nyayogikeun gambar definisi luhur pikeun konsumén online sapertos Ebay sareng Amazon.Kanggo langkung seueur jasa, mangga ngahubungi penjualan kami langsung.


  • saméméhna:
  • Teras: