. Cina tilepan Eelectric korsi roda modél klasik: YHW-001A-1 Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

Tilepan Eelectric korsi roda modél klasik: YHW-001A-1

Tilepan Eelectric korsi roda modél klasik: YHW-001A-1

Katerangan pondok:

Modél 1.Economic pikeun pamakéan umum

2.Park mantuan, sacara manual ngadalikeun rem kabayang.

3.Multifunctional universal controller, 360 ° rotasi, waterproof jeung anti gangguan, operasi gampang.

4.Rotatable suku sésana, dina garis kalawan desain arc awak manusa, leuwih nyaman diuk na ngajalankeun.

5.Manual jeung mode listrik switching bébas

6.With breathable bolong lawon cushion

7.PU ban padet tur ban Inflatable pikeun pilihan Anjeun

8. Lebar korsi tiasa 46cm,51cm atanapi 56cm.

9. The armrests dina dua sisi bisa diangkat nepi, merenah pikeun dining jeung meunang atawa mareuman korsi roda.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

1. Pikeun cacad, gering, manula jeung infirm kalawan kasulitan teu leuwih ti 120kg iwal jalma anu lingkungan nyetir teu bisa judged.
2. Modél ieu bisa dipaké pikeun indoor atanapi outdoor perjalanan jarak pondok.
3. Ngan mawa hiji jalma.
4. Taya nyetir di jalur motor.

Parameter

Nomer modél YHW-001A-1
Pigura Baja
Daya Motor 24V / 250W * 2pcs Sikat Motor
Batré Timah-asam 24v12.8Ah
Ban 10 '' & 16 '' PU atanapi Pneumatic Ban
Beban Max 120KG
Laju 6 KM/H
Rentang 15-20 KM
Gemblengna Width 68,5 cm
Gemblengna Panjang 108,5 cm
Gemblengna Jangkungna 91 cm
Lebar ngalipet 35,5 cm
Lebar korsi 45 cm
Jangkungna korsi 44 cm
Jero korsi 46 cm
Jangkungna sandaran 44 cm
Ukuran karton: 80.5*38*76CM
NW/GW: 45/49KGS
20FT: 110pcs 40HQ:300pcs

Struktur

YHW-001A-1-001

Rincian

YHW-001A-1-002
YHW-001A-1-003
YHW-001A-1-004
YHW-001A-1-005
YHW-001A-1-006
YHW-001A-1-007

Bungkusan

Produk bungkusan nurutkeun sarat ékspor ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

1

FAQ

Q: Naon waktu pangiriman pikeun sampel jeung produksi masal?

A: 3-5 poé pikeun sampel, 7-15 poé pikeun produksi masal.

Q: Naon istilah pembayaran pikeun produksi masal?

A: T / T advanced.30% deposit, Kasaimbangan Sateuacan kiriman.

Q: Dupi sampel bébas sadia?

A: Sadaya sampel nu boga muatan dina first time.sample fee bisa refunded dina urutan massa.

Q: Naon diskon mungkin?

A: Harga bakal potongan gumantung kana jéntré anjeun, sarta harga urang téh negotiable gumantung kana sarat anjeun, pakét, tanggal pangiriman, kuantitas, jsb.

Q: Naha anjeun nyayogikeun jasa saatos penjualan?

A: Urang nyadiakeun jaminan 1 taun.Dina sataun saatos ngagaleuh, upami produkna nyalira gaduh masalah kualitas, kami bakal nyayogikeun bagian gratis sareng petunjuk saatos penjualan.

Q: Dupi abdi tiasa ngaropéa logo?

A: Sumuhun, urang tiasa custom logo anjeun dina produk atawa pakét, mangga ngahubungan kuring pikeun meunangkeun MOQ nu.Stiker logo ogé ditarima.


  • saméméhna:
  • Teras: