. Ngeunaan Kami - Yongkang Youha Electric Appliance Co., Ltd.
zd

Jieun Kahirupan Anjeun Leuwih Gampang Ku Korsi Roda Daya

ngeunaan

Yongkang Youha Electric Co., Ltd.

Pausahaan diadegkeun dina 2013, ayana di Yongkang, ibukota hardware Kota Cina di Propinsi Zhejiang.

Ieu téh mangrupa korsi roda listrik modern jeung mobilitas Scooter R&D jeung pausahaan manufaktur enterprise.The ngabogaan tim jualan jaringan dagang asing kuat, sinyalna lengkep jaringan jualan domestik, produk hasil diasupkeun kana Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika. jeung wewengkon séjén.

Adhering kana tujuan ngembangkeun industri sepuh tur positioning pikeun jadi perusahaan korsi roda-kelas dunya, parusahaan terus ngaronjatkeun investasi dina panalungtikan sarta pamekaran, desain, sarta ngalegaan rentang produk.

PerusahaanPropil

Ku ngalaksanakeun standar industri Farmasi di Républik Rahayat Cina (YY / T0287-2017 / ISO13485: 2016), perusahaan nampi "Lisensi Produksi Alat Médis", "Sertipikat Pendaptaran Alat Médis", "Sertifikasi CE EU", "Manajemén Perusahaan". Sertifikasi System", rupa-rupa "patén modél utlilty", "Patén Panémbong", "Patén Penemuan" jeung underwriting kualitas produk parusahaan asuransi, jsb, Pausahaan geus steadily ngaronjat kinerja di industri, sarta meunang judul Zhejiang Propinsi Élmu sarta Perusahaan Téhnologi.

PerusahaanGawé babarengan

Dina 2021, Institut Panalungtikan Industri Kaséhatan sareng Médis Yongkang diadegkeun babarengan sareng Pamaréntah Kota Yongkang, Sakola Mékanis sareng Kontrol Otomatis Universitas Sci-tech Zhejiang, Sakola Kaamanan Cyberspace Universitas Hangzhou Dianzi, Sakola Automation sareng Téknik Eléktro Universitas Élmu sareng Téknologi Zhejiang, sareng Zhejiang Youyi Médis Téknologi Co., Ltd. Lembaga riset museurkeun kana masihan pinuh ku kaunggulan masing-masing dina widang kaséhatan aktip, alat médis, sareng perawatan manula anu cerdas, sareng ngalaksanakeun. panalungtikan ilmiah jeung gawé babarengan industri-universitas-panalungtikan.Dumasar gawé babarengan proyék, éta promotes demonstrasi aplikasi tur promosi hasil proyék, sarta nyadiakeun rojongan teknis pikeun ngembangkeun kaséhatan kota jeung industri alat médis.

sajarah

korporasiSajarah

2021-Kiwari:
Dina Maret, Yongkang Kaséhatan jeung Médis Alat Industri Panalungtikan Institute ieu babarengan ngadegkeun ku Zhejiang Sci-Tech Universitas, Zhejiang Universitas Élmu jeung Téhnologi, Hangzhou Dianzi Universitas sarta Yongkang Youha Electric Appliance Co., Ltd.
Dina April, ngahontal gawé babarengan jeung Jiangxi Renhe Pharmaceutical Co., Ltd. jeung Lenovo Grup;
Dina bulan Séptember, urang ngahontal gawé babarengan jeung "Westinghouse" brand.
Penjualan taunan korsi roda listrik di bumi sareng di mancanagara pencét tingkat anu énggal.

Dina 2020:
Dina Méi, urang nyetél departemén anyar pikeun generator oksigén, korsi roda manual, ranjang asuhan jeung Divisi walker, sarta ngahontal satru strategis kalawan Yongkang Youyi Médis Co., Ltd. pikeun babarengan ngamajukeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan generator oksigén. .
Kéngingkeun kahormatan Perusahaan Élmu sareng Téknologi Propinsi Zhejiang;

Dina 2019:
Dina Juni, ngahontal kerjasama jualan jeung 3 balanja TV domestik kawentar nu Jiayu balanja, Bingah balanja jeung Haoyi balanja;
Penjualan taunan korsi roda listrik di bumi sareng di luar negeri naék sacara stabil.

Dina 2018:
Dina Maret ngahontal gawé babarengan jeung Shanghai Phoenix Enterprise (Group) Co., Ltd.

Dina 2017:
Kéngingkeun Sertipikat Pendaptaran Alat Médis Républik Rahayat Cina dina April;
Kéngingkeun Lisensi Produksi Alat Médis dina bulan Juli;
Dina bulan Séptember, éta mimiti ngajual sauntuyan pinuh ku korsi roda listrik di Cina.
Dina bulan Nopémber ngahontal gawé babarengan jeung "Noopai" brand;

Dina 2016:
Dina Maret, sakabeh runtuyan korsi roda listrik YOHHA dikembangkeun.
Dina April, sertifikasi CE dicandak, bisnis jualan luar negeri dimimitian.

Dina 2015:
Dina Méi, pausahaan mimiti nyiapkeun lisénsi produksi alat médis.

2013-2014:
Dina bulan Agustus, Yongkang Youha Electric Appliance Co., Ltd. diadegkeun;
Dina Séptémber, disiapkeun pikeun ngembangkeun korsi roda listrik runtuyan YOHHA;