zd

Kumaha teu leungit lamun milih hiji korsi roda listrik.

Kalayan intensifikasi sepuh, alat bantu perjalanan manula laun-laun asup kana kahirupan seueur jalma manula, sareng korsi roda listrik ogé parantos janten jinis transportasi énggal anu umum pisan di jalan.
Aya seueur jinis korsi roda listrik, hargana langkung ti 1.000 yuan dugi ka 10.000 yuan.Ayeuna, aya langkung ti saratus merek di pasar, kalayan konfigurasi, bahan, sareng kualitas anu béda.Kumaha carana milih korsi roda listrik anu cocog sareng anjeun?Kumaha carana milih korsi roda listrik Kumaha mun Ngahindarkeun detours tur teu ragrag kana "pit"?Hayu, sanggeus maca artikel ieu, diajar sababaraha pangaweruh jeung panangan diri pikeun ngalawan "profiteers".

Di luhur aya sababaraha merek korsi roda umum dina pasaran

Hayu urang sadayana ngartos klasifikasi sertipikat pendaptaran korsi roda listrik:
Henteu paduli merek atanapi spésifikasi, aranjeunna tiasa digolongkeun kana tilu kategori ieu, nyaéta klasifikasi nasional korsi roda listrik.
Éta pikeun mastikeun yén kabutuhan rupa-rupa pangguna dicumponan yén standar di handap ieu ditetepkeun:
jero rohangan
Kategori kahiji: korsi roda listrik indoor, nu merlukeun speed bisa dikawasa dina 4.5km/h.Sacara umum, jenis korsi roda ieu ukuranana leutik sarta kakuatan motor low, nu ogé nangtukeun yén umur batré tina tipe ieu moal jauh teuing.Ngalengkepan sababaraha rutinitas.
Luar
Kategori kadua: Korsi roda listrik outdoor, nu merlukeun kadali speed di 6km/h.Kategori ieu umumna ukuranana kawilang badag, jeung struktur awakna leuwih kandel ti kategori kahiji, kapasitas batré leuwih badag, jeung umur batre leuwih panjang.
tipe jalan
Kategori katilu: laju korsi roda listrik tipe jalan relatif gancang, sarta laju maksimum diperlukeun teu ngaleuwihan 15km / h.Motor mindeng ngagunakeun-daya tinggi, sarta ban ogé thickened na enlarged.Sacara umum, kendaraan jenis ieu dilengkepan lampu luar sareng lampu indikator péngkolan pikeun mastikeun kasalametan Jalan.

Seuseueurna konsumen henteu terang pisan ngeunaan korsi roda listrik salaku produk alat médis.Aranjeunna ukur nangtoskeun kualitasna ku ningali penampilan atanapi volume penjualan platform e-commerce dugi ka aranjeunna nempatkeun pesenan.Tapi, loba pamaké, sanggeus narima barang, bakal Anjeun bakal manggihan loba tempat unsatisfactory, saperti volume, beurat, penanganan, craftsmanship jéntré, gap antara gambar jeung hal nyata, jsb Dina waktu ieu, pikiran kaduhung timbul spontaneously…

Nanging, nyusahkeun pisan pikeun ngabalikeun barang sacara umum.Pilihan kahiji nyaéta kotak packing.Salila angkutan barang, kotak pasti bakal nabrak sareng nabrak.Karusakan leutik nalika barang dugi bakal nyababkeun masalah nalika barang dipulangkeun.Lamun pigura jeung roda anu dipaké kaluar, patri, scratched, jsb alatan pamakéan sidang, dumasar kana di luhur, salaku padagang a, jumlah nu tangtu maké jeung cimata waragad kudu boga muatan pikeun ngimbangan karugian disababkeun.Sanajan kitu, salaku konsumen bagian ieu jadi "ngaluarkeun duit keur meuli pangalaman".
Ieu jenis rutin "wrangling" teh epitome sababaraha urang anu meuli korsi roda listrik pikeun kahiji kalina.Dina raraga ngurangan karugian, sababaraha pamaké boga pilihan tapi nyieun ngalakukeun jeung eta.

Dumasar pangalaman pangarang dina industri alat médis pikeun ampir 13 taun, lolobana konsumen anu meuli korsi roda listrik mindeng nganggap lightness, foldability, jeung neundeun dina kalapa nalika purchasing korsi roda listrik munggaran.Pertimbangkeun masalah tina sudut pandang pangguna, sareng ulah nganggap masalah tina sudut pandang kabutuhan sapopoé pangguna.

Saatos ngagunakeunana pikeun sababaraha waktos, pangguna bakal masihan eupan balik ka kulawarga ngeunaan kanyamanan, kakuatan, umur batre, sareng stabilitas sistem kendaraan, penanganan, sareng sajabana, sareng ieu ngan saeutik demi saeutik muncul nalika aya masalah di pamakéan sapopoé., sarta dina waktu ieu geus sababaraha bulan ti beuli.Seueur pangguna ogé mimiti mikir ngeunaan mésér korsi roda listrik deui.Saatos pangalaman pamakean anu munggaran, pangguna langkung ngartos kabutuhanna, ku kituna aranjeunna ogé tiasa mendakan korsi roda listrik anu langkung cocog pikeun aranjeunna.Numutkeun komunikasi panulis sareng kolega, éta henteu lengkep Numutkeun statistik, kalolobaan pilihan pikeun mésér kadua nyaéta jinis outdoor sareng jinis jalan.

Hayu urang tingali bagian naon anu dijieunna tina korsi roda listrik?
Korsi roda listrik utamana diwangun ku bagian handap, pigura awak utama, controller luhur, controller handap, motor, batré, jeung asesoris séjén kayaning cushions korsi deui.Salajengna, hayu urang nempo asesoris unggal bagian.

Pigura utama: Pigura utama nangtukeun desain struktural, rubak éksternal, sarta rubak korsi tina korsi roda listrik.Jangkungna éksternal, jangkungna backrest, sareng fungsionalitas anu dirancang.Bahan utama tiasa dibagi kana pipa baja, alloy aluminium, sareng alloy titanium penerbangan.Kaseueuran bahan umum di pasar nyaéta pipa baja sareng alloy aluminium.Teu goréng, tapi disadvantage nya éta gede pisan, sarta gampang karat jeung corrode lamun kakeunaan cai jeung lingkungan lembab.Korosi jangka panjang bakal mangaruhan umur jasa tina korsi roda listrik.Ayeuna, lolobana bahan mainstream geus diadopsi alloy aluminium, nu torek jeung rélatif korosi-tahan.Kakuatan bahan, lightness, sareng résistansi korosi tina alloy titanium aerospace langkung saé tibatan dua anu munggaran, tapi kusabab biaya bahan, ayeuna anu utami diterapkeun kana korsi roda listrik anu luhur sareng portabel, sareng hargana ogé langkung mahal. .

Salian bahan pigura utama, éta ogé perlu pikeun niténan rinci komponén séjén awak mobil jeung prosés las, kayaning: bahan sadaya asesoris, ketebalan tina bahan, naha rinci anu kasar. , naha titik las téh malah, sarta denser titik las, nu hadé., aturan susunan anu sarupa jeung sisik lauk téh pangalusna, ogé katelah las skala lauk di industri, prosés ieu téh neneng, lamun bagian las henteu rata, atawa aya fenomena leungit las, hazards kaamanan laun bakal muncul. langkungna waktos.Prosés las mangrupa link penting pikeun niténan naha hiji produk dihasilkeun ku pabrik badag, naha éta serius tur jawab, sarta ngahasilkeun produk kalawan kualitas sarta kuantitas.
Hayu urang nempo controller.Controller mangrupikeun komponén inti tina korsi roda listrik, sapertos setir mobil.Kualitas na langsung nangtukeun penanganan sarta umur jasa tina korsi roda listrik.Controllers konvensional umumna dibagi kana: controller tunggal jeung Aya dua jenis controller pamisah.
Jadi kumaha ngan saukur pariksa kualitas controller?Aya dua hal anu anjeun tiasa nyobian:
1. Hurungkeun switch kakuatan, nyorong controller, sarta ngarasa naha mimiti stabil;ngaleupaskeun controller, sarta ngarasa naha mobil eureun langsung saatos eureun ngadadak.
2. Kontrol jeung muterkeun mobil dina tempat ngarasa naha steering stabil sarta fléksibel.

Hayu urang nyandak katingal di motor, nu mangrupakeun komponén inti drive.Numutkeun cara transmisi kakuatan, ayeuna dibagi kana motor sikat, ogé disebut motor gear cacing, motor brushless, disebut oge motor hub, sarta motor crawler (sarupa jeung traktor mimiti, nu disetir ku sabuk).
Hayu urang ngobrol ngeunaan kaunggulan tina motor brushed (turbo worm motor) munggaran.Cai mibanda torsi badag, torsi tinggi, sarta gaya nyetir kuat.Bakal gampang naek sababaraha lamping leutik, sarta mimiti jeung eureun relatif stabil.disadvantage nyaeta laju konversi batré low, nyaeta, eta meakeun leuwih listrik.Ku alatan éta, jenis ieu mobil mindeng dilengkepan batré kapasitas badag.Ayeuna, motor sikat anu paling seueur dianggo nyaéta Taiwan Shuoyang Motor.Alatan hargana motor anu mahal, kalolobaanana dilengkepan korsi roda listrik anu hargana langkung ti 4.000.Seuseueurna mobil anu nganggo motor cacing turbo ieu beuratna langkung ti 50-200 kg.Dina taun-taun ayeuna, aya ogé modél portabel anu nganggo motor ieu., Harga unit mobil téh di sisi luhur, meureun sabudeureun 10.000 yuan.

Kauntungannana motor tanpa sikat (hub motor) nyaéta ngahemat listrik sareng gaduh tingkat konversi listrik anu luhur.Batré anu dilengkepan ku motor ieu henteu kedah ageung ageung, anu tiasa ngirangan beurat kendaraan.disadvantage teh nya eta mimiti jeung eureun relatif teu stabil saperti motor cacing, sarta torsi badag, nu teu cocog pikeun pamaké sapopoé anu kudu leumpang dina lamping.Kalolobaan motor ieu dipaké dina korsi roda listrik mimitian ti sarébu nepi ka dua atawa tilu rébu yuan.Kalolobaan beurat sakabeh wahana nu adopts motor ieu ngeunaan 50 jin.
Aya ogé motor crawler, transmisi kakuatan panjang teuing, eta meakeun listrik leuwih, kakuatan lemah, sarta ongkos low.Ayeuna, ngan ukur sababaraha pabrik anu nganggo motor ieu.
Daya motor anu dianggo dina korsi roda listrik biasana 200W, 300W, 480W atanapi langkung luhur.
Janten kumaha ngan saukur ngartos kualitas motor?Mangga ngartos dua titik di handap ieu.Pilihan kahiji sarua jeung controller.Motor ogé dibagi kana domestik jeung impor.Ieu masih mangrupa ngabandingkeun musibah.Doméstik rada goréng dibandingkeun impor.Jigana meureun aya leuwih hadé domestik, tapi harga ongkos bakal leuwih luhur ti nu ayeuna.merek impor, jadi aya rélatif sababaraha aplikasi.Kumaha carana abdi tiasa gagal nyieun motor leutik ieu di nagara badag... Deukeut ka imah, ngabandingkeun intuitif sejen nyaeta ningali ketebalan sarta diaméter motor.The kandel motor, beuki kuat kakuatan.Relatip kuat sareng langkung stabil.

Batré: Éta ogé dipikanyaho yén aya batré asam timbal sareng batré litium.Naha éta batré timbal-asam atanapi batré litium, perawatan sareng perawatan diperyogikeun.Nalika korsi roda listrik dianggurkeun pikeun waktos anu lami, éta kedah dicas sareng dijaga sacara teratur.Disarankeun ngeusi batre sahenteuna sakali unggal 14 dinten.konsumsi kakuatan.Nalika ngabandingkeun naha batré timah-asam langkung goréng tibatan batré litium, dina pandangan kahiji, batré litium kedah langkung saé, sareng batré asam timbal henteu saé sapertos batré litium.Ieu konsép kalolobaan jalma.Naon anu saé ngeunaan batré litium?Anu kahiji nyaéta lampu, sareng anu kadua nyaéta umur jasa anu langkung panjang.Dibandingkeun sareng sababaraha korsi roda listrik anu hampang, konfigurasi standar nyaéta batré litium, sareng harga jual ogé langkung luhur.
Lamun anjeun nyebutkeun nu patut batré kalungguhan-asam atawa batré litium, Anjeun ogé kudu ningali dina ukuran AH.
Contona, emas atawa pérak hargana leuwih?Lamun nyebutkeun emas hargana leuwih, nya, kumaha upami hiji gram emas jeung hiji catty pérak?

Tegangan korsi roda listrik umumna 24v, sareng kapasitas batréna béda, sareng unitna AH.Nalika ngabandingkeun batré, contona: 20AH lead-acid sareng batré litium pasti langkung saé tibatan batré litium.Nanging, kalolobaan batré litium domestik sakitar 10AH, sareng sababaraha 6AH nyumponan standar penerbangan.Kaseueuran batré asam timbal mimitian jam 20AH, sareng aya ogé 35AH, 55AH, sareng 100AH.
Dina watesan umur batre:
Umur batre asam timbal 20AH sakitar 20 kilométer
Umur batre asam timbal 35AH sakitar 30 kilométer
Umur batre asam timbal 50AH sakitar 40 kilométer

Batré litium ayeuna biasana dianggo dina korsi roda listrik portabel.Dina hal umur batre, batré litium AH leutik rélatif langkung handap tina batré asam timbal AH ageung.Dina biaya ngagantian engké, batré litium ogé kawilang luhur, sedengkeun harga timbal-asam relatif low.

Ayeuna, kalolobaan pabrik bantalan korsi roda dilengkepan lapisan ganda, anu breathable dina usum panas sareng tiis dina usum tiis.Aya seueur fungsi anu sanés, sapertos: fungsi terapi magnét, jsb. Jigana éta mangpaat pisan pikeun gaduh bantal korsi pikeun usum tiris sareng usum panas.diperlukeun.

Kualitas bantal tukang korsi utamana gumantung kana flatness lawon, tegangan lawon, wincik wiring, sarta fineness of craftsmanship nu.Malah jalma awam bakal mendakan celah ku observasi ati-ati.

Sistem marake dibagi kana marake éléktromagnétik sareng marake résistansi.Pikeun nangtoskeun kualitas rem, urang tiasa nguji pikeun ngaleupaskeun controller dina lamping pikeun ningali naha éta bakal ngageser ka handap lamping sareng karasa panjangna jarak panyangga ngerem.Jarak ngerem anu langkung pondok relatif langkung sénsitip sareng langkung aman.

 

o nyimpulkeun, konfigurasi tina korsi roda listrik dasarna mangrupa tungtung bubuka, jadi kumaha carana milih korsi roda listrik nu cocog Anjeun, jeung kumaha carana ulah detours?Terus neuteup ka handap.
Anu mimiti, urang kedah nganggap yén korsi roda listrik sadayana pikeun pangguna, sareng kaayaan unggal pangguna béda-béda.Tina sudut pandang pangguna, dumasar kana kasadaran fisik pangguna, data dasar sapertos jangkungna sareng beurat, kabutuhan sapopoé, aksésibilitas lingkungan pamakean, sareng faktor sakurilingna khusus, penilaian komprehensif sareng detil tiasa dilakukeun pikeun pilihan anu efektif sareng pangurangan bertahap , dugi ka milih mobil anu cocog.Nyatana, sababaraha kaayaan pikeun milih korsi roda listrik dasarna sami sareng korsi roda biasa.Jangkungna tonggong korsi sareng lebar korsi unggal korsi roda listrik béda.Metodeu pilihan anu disarankeun nyaéta yén pangguna linggih dina korsi roda listrik.tuur teu ngagulung, sarta suku handap alami lowered, nu paling merenah.Lebar permukaan korsi mangrupikeun posisi imbit anu paling lega, ditambah 1-2cm di sisi kénca sareng katuhu.paling cocog.Lamun sikep diuk pamaké rada luhur, suku bakal curled up, sarta diuk pikeun lila pisan uncomfortable.Lamun beungeut korsi téh sempit, éta bakal rame tur lega, sarta diuk jangka panjang bakal ngabalukarkeun deformasi sekundér tulang tonggong.cilaka.

Beurat pangguna ogé kedah dipertimbangkeun.Hadé pisan mun éta milih motor kakuatan tinggi pikeun beurat awak badag.Naha langkung saé milih motor cacing turbo atanapi motor tanpa sikat?Saran Harun: Upami beuratna hampang sareng jalanna datar, motor tanpa sikat tiasa murah.Upami beuratna beurat, kaayaan jalan henteu saé pisan, sareng nyetir jarak jauh diperyogikeun, disarankeun milih motor gear cacing.
Cara panggampangna pikeun nguji kakuatan motor nyaéta naek lamping pikeun nguji naha motor téh gampang atawa rada hese nanjak.Coba teu milih motor tina karanjang kuda leutik, sabab bakal aya loba gagal dina tahap engké.Upami pangguna gaduh seueur jalan gunung, disarankeun motor cacing.

Kahirupan batré korsi roda listrik ogé link anu loba pamaké nengetan.Perlu ngartos sipat batré sareng kapasitas AH.Upami katerangan produk sakitar 25 kilométer, éta disarankeun yén umur batré anu dianggarkeun sakitar 20 kilométer, sabab lingkungan tés bakal béda pisan sareng lingkungan pamakean anu saleresna., umur batre di kalér bakal rada kirang dina usum tiis, coba teu ngajalankeun hiji korsi roda listrik mun balik kaluar dina waktos coldest, éta bakal ngabalukarkeun karuksakan hébat kana batréna, sarta éta teu bisa balik.
Bréh, kalobaannana bakal mertimbangkeun portability, naha beurat bisa dibawa ku hiji jalma, naha éta bisa nempatkeun kana kalapa mobil, naha éta bisa asup kana lift, sarta naha éta bisa naek pesawat.Faktor-faktor ieu kedah diperhatoskeun, sapertos bahan korsi roda, gelar tilepan, beurat, sipat batré sareng kapasitas.

Upami faktor-faktor ieu henteu dipertimbangkeun, pilihanna bakal langkung lega, tapi anu kedah diperhatoskeun nyaéta lebar sadayana korsi roda listrik.Sababaraha kulawarga ngagaduhan lawang khusus, janten jarakna kedah diukur.Seuseueurna korsi roda listrik rubakna sakitar 63cm, sareng sababaraha parantos ngahontal éta.Dina 60cm.Ngukur jarak bakal ngahindarkeun isin nalika Xi Ti mulih.

Ieu ogé titik pohara penting, knock down papan tulis!Ieu mangrupikeun masalah saatos penjualan anu kedah diperhatoskeun nalika mésér korsi roda listrik.Ayeuna, standar industri pikeun korsi roda listrik anu diproduksi di Cina béda.Asesoris rupa-rupa pabrik henteu universal, komo asesoris tina modél anu sami sareng bets anu béda tina produsén anu sami henteu umum, janten béda ti anu konvensional.Sababaraha produk tiasa gaduh sababaraha bagian umum standar.Nalika milih merek, disarankeun pikeun milih merek anu ageung atanapi merek anu lami.Ieu bakal mastikeun yén upami aya masalah, anjeun tiasa ngahubungi asesoris sareng gancang ngajawab masalah.Dina jaman merek wanton ieu, Loba padagang OEM (OEM) produk sababaraha pabrik.Babaturan anu ati-ati tiasa mendakan yén sababaraha merek gaduh kasaruaan anu luhur pisan dina penampilan.Merek anu ngahasilkeun seueur artos sareng salamet salami lami gaduh jaminan anu tangtu pikeun konsumén.Aya ogé sababaraha anu teu boga rencana pikeun beroperasi brand pikeun lila, tapi ngan nyieun whichever produk populér.Masalahna pikahariwangeun pisan.Jadi kumaha carana ulah leumpang kana "ngadu jero" misalna?Mangga baca parentah taliti, sarta eta bakal jelas dina glance naha sisi brand labél produk konsisten jeung produsén.

Tungtungna, hayu urang ngobrol ngeunaan waktos jaminan.Kaseueuran aranjeunna dijamin pikeun sadayana kendaraan salami sataun, sareng aya ogé jaminan anu misah.Controller biasana sataun, motor biasana sataun, sareng batréna 6-12 bulan.Aya ogé sababaraha padagang anu boga periode jaminan leuwih panjang, jeung parentah jaminan dina manual bakal lumaku.Perlu dicatet yén sababaraha merek dijamin dumasar kana tanggal pabrik, sareng sababaraha dijamin dumasar kana tanggal penjualan.Nalika ngagaleuh, cobian milih tanggal produksi anu langkung caket kana tanggal pameseran, sabab kalolobaan batré korsi roda listrik dipasang langsung dina korsi roda listrik sareng disimpen dina kotak anu disegel, sareng henteu tiasa dijaga nyalira.Lamun ditinggalkeun pikeun lila, umur batre bakal kapangaruhan..

Tos seueur nyarios, mugia aya mangpaatna pikeun anjeun~

 

 


waktos pos: Dec-14-2022