zd

Perjalanan udara panumpang korsi roda listrik kedah gaduh strategi

Salaku alat bantu, korsi roda geus teu asing dina kahirupan urang sapopoé.Dina angkutan penerbangan sipil, panumpang korsi roda henteu ngan ukur panumpang cacad anu kedah nganggo korsi roda, tapi ogé sadaya jinis panumpang anu peryogi bantosan korsi roda, sapertos panumpang gering sareng manula.
01.
Panumpang mana anu tiasa nyandak korsi roda listrik?
Panumpang kalawan mobilitas kawates alatan cacad, kaséhatan atawa alesan umur atawa masalah mobilitas samentara bisa indit kalawan korsi roda listrik atawa bantuan mobilitas listrik, tunduk kana persetujuan maskapai urang.
02.
Naon jinis korsi roda listrik anu aya?
Nurutkeun kana accu dipasang béda, éta bisa dibagi kana tilu kategori:
(1) Korsi roda listrik / walker disetir ku batré litium
(2) Korsi roda / walkers Powered by disegel baseuh accu, nikel logam hidrida batré atawa accu garing
(3) Korsi roda / walkers Powered by non-disegel batré baseuh
03.
Sarat naon anu nyumponan korsi roda listrik anu didamel ku batré litium?
(1) Susunan sateuacanna:
Pesawat anu dianggo ku pamawa béda-béda, sareng jumlah panumpang anu peryogi korsi roda dina unggal penerbangan ogé terbatas.Pikeun detil, anjeun kedah ngahubungi operator anu relevan pikeun nangtukeun naha éta tiasa ditampi.Pikeun ngagampangkeun ngolah sareng nampi korsi roda, nalika panumpang hoyong nyandak korsi roda sorangan salami perjalanan, aranjeunna kedah ngabéjaan sateuacanna ka sadaya maskapai anu milu.

2) Cabut atanapi ngaganti batré:
* Minuhan sarat tés bagian UN38.3;
* Kudu ditangtayungan tina karuksakan (nempatkeun dina kotak pelindung);
* Angkutan di kabin.
3) Dipiceun batré: teu leuwih ti 300Wh.

(4) Mawa peraturan pikeun kuantitas batré cadang:
* Batré: henteu langkung ti 300Wh;
* Dua batré: masing-masing henteu langkung ti 160Wh.

(5) Upami batréna tiasa dicabut, staf maskapai atanapi agén kedah ngabongkar batré sareng nempatkeun kana kabin panumpang salaku koper leungeun, sareng korsi rodana tiasa dilebetkeun kana kompartemen kargo salaku koper anu dipariksa sareng diamankeun.Upami batréna teu tiasa dibongkar, staf maskapai atanapi agén kedah mimiti nangtoskeun naha éta tiasa dipariksa dumasar kana jinis batréna, sareng anu tiasa dipariksa kedah dilebetkeun kana wadah kargo sareng dibenerkeun upami diperyogikeun.

(6) Pikeun transportasi sadaya korsi roda listrik, "Bewara Kaptén Bagasi Khusus" kedah dieusi upami diperyogikeun.
04.
Bahaya Batré Litium
* Réaksi kekerasan spontan.
* Operasi anu teu leres sareng alesan sanésna tiasa nyababkeun batré litium ngaréaksikeun sacara spontan, suhu bakal naék, teras runaway termal bakal nyababkeun durukan sareng ledakan.
* Bisa ngahasilkeun panas cukup pikeun ngabalukarkeun runaway termal tina accu litium padeukeut, atawa ngahurungkeun item padeukeut.
* The Helen Fire Extinguisher tiasa mareuman seuneu kabuka, éta moal bisa ngeureunkeun runaway termal.
* Nalika batré litium kaduruk, éta ngahasilkeun gas ngabahayakeun sareng sajumlah ageung lebu anu ngabahayakeun, anu mangaruhan panémbong awak penerbangan sareng ngabahayakeun kaséhatan awak sareng panumpang.

05.
syarat muatan korsi roda listrik batré litium
* Kompartemen kargo ageung teuing korsi roda
* Batré litium gampang kaduruk dina kabin
* Éléktroda kudu insulated
* Batréna tiasa dicabut pas tiasa dicabut
* Béjakeun ka kaptén tanpa masalah
06.
masalah umum
(1) Kumaha nangtoskeun Wh tina batré litium?
Wh dipeunteun énergi = V tegangan nominal * Ah kapasitas dipeunteun
Tip: Upami sababaraha nilai tegangan ditandaan dina batré, sapertos tegangan kaluaran, tegangan input sareng tegangan dipeunteun, tegangan dipeunteun kedah dicandak.

(2) Kumaha batréna sacara efektif nyegah sirkuit pondok?
* Sapinuhna katutup dina kotak batré;
* Nangtayungan éléktroda atawa interfaces kakeunaan, kayaning maké caps non-conductive, tape atawa sarana insulasi cocog séjén;
* Batré anu dicabut kedah lengkep dibungkus kana bungkusan batin anu didamel tina bahan non-konduktif (sapertos kantong plastik) sareng dijauhkeun tina barang konduktif.

(3) Kumaha carana mastikeun yén sirkuit dipegatkeun?
* Beroperasi dumasar kana pituduh pangguna produsén atanapi pituduh panumpang;
*Upami aya konci, pareumkeun listrik, cabut konci sareng ngantepkeun panumpangna;
* Cabut unit joystick;
* Pisahkeun colokan atanapi konektor kabel sacaket-caketna kana batréna.

Kasalametan henteu masalah leutik!

Henteu masalah kumaha pajeulitna sareng ketat aturanana, tujuanana nyaéta pikeun mastikeun kasalametan penerbangan sareng ngajagi kahirupan sareng harta jalma.


waktos pos: Dec-13-2022