. Cina Dewasa beca Portabel tilepan Mobilitas Scooter modél: YHW-48350 Produsén jeung Pabrik |Youha
zd

Sawawa beca Portabel tilepan Modél mobilitas Scooter: YHW-48350

Sawawa beca Portabel tilepan Modél mobilitas Scooter: YHW-48350

Katerangan pondok:

1. 48V350W Rear hubmotor

2. Max speed 25km / h.

3. Lampu LED dikawasa ku konci kalayan rupa-rupa pangaruh cahaya

4. korsi nu dirancang nurutkeun ergonomics, elastis sareng nyaman

5. Kantong neundeun di tukang korsi

5. Dua jenis ban pikeun pilihan, duanana anti dieunakeun, anti ledakan jeung anti maké.

6. kualitas luhur e-rem na hidrolik e-marake sensor pikeun pilihan;Anjeun tiasa nyimpen rem aslina lamun milih sensor marake


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Pikeun ditumpurkeun, gering, manula jeung infirm kalawan kasulitan, scooter perjalanan listrik kami boga kaunggulan operasi gampang, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, jsb.

Parameter

YH0011
Moter 48V 350W Max.speed 15 km/h
Ukuran 10 inci Bahan pigura Alumunium alloy
Ngajalankeun Girang kabayang pungkur Kapasitas beurat 130KG
Jinis batré Batré litium Ukuran Buka (mm) 1050*540*830
Kapasitas batré 48V 10 Ah Ukuran dilipat 440*540*830
Jarak nyetir 25 km±5 Ukuran bungkusan 840*580*460
Kakuatan AC220 50HZ Beurat bersih 26 kg
waktos recharged 5-6 jam Beurat kotor 30 kg
Kamampuhan halangan 50MM Kabayang hareup ban pneumatik R10
Kamampuh nanjak 12° kabayang pungkur ban pneumatik R10

Struktur

003

Rincian

0021

Saklar Gesper Rem:Nyegah gerakan nalika kakuatan parkir & switch adjustment Speed.
lampu LED:Cahaya anu langkung terang kalayan jangkauan anu langkung lega.
Hareup Tarik Rod: Merenah pikeun narik Scooter nalika narilep
Léngkah:Nyaman, gampang dilipat.
Ergonomic Desain Kursi bantal nyaman.
Batré:Batré litium. Éta kuat.


  • saméméhna:
  • Teras: